Onur Vakfı 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

“Vakfımızın 3.Olağan Genel Kurulu 25.11.2018 Pazar günü, Vakıf merkezinde toplandı. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından oluşturulan Divan Kurulu’na İsmail Göksu, Zöhre Çakmak ve Veysel Diri seçildi.

Saygı duruşunun ardından Yönetim Kurulu raporunun okunmasına geçildi. Yönetim Kurulu Raporu üzerine görüşmelerden sonra, Denetim Kurulu raporu sunuldu. Yapılan oylamada Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrası oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerine aday gösterilen aşağıdaki kişiler oybirliğiyle seçildiler:

Yönetim Kurulu Üyeleri
Asıl
1- Başkan: Kemal Yılmaz
2- Başkan Yardımcısı: Erol Çiftçi
3- Sayman: Varol Kazan
4- Üye: Deniz Güleryüzlü
5- Üye:  Haydar Demir
Yedek
1- Hikmet Yıldırım
2- Zöhre Çakmak

Denetim Kurulu Üyeleri
Asıl
1- Sezai Özen
2- Ali Ekber Kaypakkaya
3- R.Reşat Çetinbaş
Yedek
1- Ali Kepez

Mütevelli Heyeti üyeliği için başvuruda bulunan Aydın Erdoğan ve Kemal Yılmaz’ın talepleri oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin görüş ve öneriler bölümünde vakfın burs uygulamasının bir hayırseverlik girişiminden çok, sosyal sorumluluk yönünün güçlendirilmesi gereğine vurgu yapılırken; vakfın üzerinde çalıştığı projelerle ve etkinliklerle ilgili öneriler dile getirildi.

Genel Kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz’ın teşekkür ve kapanış konuşmasının ardından sonra erdi.