ONUR VAKFI DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA FONU KURULUYOR: GÜÇLENDİRELİM, GELİŞTİRELİM

Vakfımız Mütevelli Heyeti’nin 26.11.2017 günü yaptığı 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda alınan, bir yardımlaşma ve dayanışma fonu kurulması kararı gereği, Vakıf adına ayrı banka hesabı açılmıştır. Bu hesaba yapılacak bağışlar, şartlı bağışlar olarak, yalnızca “Yardımlaşma ve Dayanışma” amacıyla kullanılacaktır.

Bilindiği gibi, toplumsal yaşamın değişik süreçlerinde, insanlarımızın çeşitli zor süreçlere uğradıkları, bu süreçlerin aşılmasında dayanışma ve yardımlaşmanın önemi tartışmasızdır. Bununla birlikte, dayanışma ve yardımlaşmanın bireysel olarak gerçekleştirilmesi, çoğu kez yeterli olamamaktadır. Bu amaçla Vakfın bünyesinde oluşturulacak “Dayanışma ve Yardımlaşma Fonu”nu güçlendirip, geliştirmek için üye ve dostlarımızın duyarlılık göstereceklerini umuyoruz.
ONUR TOPLUMSAL TARİH VE KÜLTÜR VAKFI
YAPI KREDİ KADIKÖY ŞUBESİ